• Objavljeno

Studio Berar i TW Audio donose vrhunski zvuk na naše prostore

Kompanija Studio Berar i nemačka firma TW Audio sklopili su dogovor o saradnji.

TW Audio je mlada nemačka firma koja je veoma brzo stekla status proizvođača vrhunskih zvučnika i sistema, prepoznatih na svetskom nivou. Svi zvučnici napravljeni su u Nemačkoj, od najkvalitetnijih materijala, vodeći se principima čuvene nemačke preciznosti i obraćanja pažnje na detalje.

Kvalitet zvuka koji njihovi proizvodi obezbeđuju prevazilazi većinu sistema koje smo do sada imali prilike da čujemo, a njihova cena je pristupačna, što ih čini odličnim rešenjem za sve one koji imaju potrebu za ovakvom vrstom vrhunskog profesionalnog alata.

TW Audio osnovao je Tobias Vustner. Još u ranoj mladosti, Tobias je postao fasciniran moći koju profesionalni zvučnici imaju u prenošenju zvuka do slušalaca. Njegova ljubav prema zvučničkim sistemima razvila se gotovo istog trena kada se prvi put našao za miksetom. Sredinom devedesetih, nakon nekoliko godina rada kao ton majstor, Tobias je počeo profesionalno da se bavi razvojem zvučnika. U svojoj karijeri sarađivao je sa brojnim poznatim muzičarima i bendovima, među kojima su David Bowie, Phil Collins i PUR.

Odluka da počne samostalno da se bavi razvojem profesionalnih zvučničkih sistema doneta je 2004. godine. Primenjujući svoje deceniju dugo i bogato iskustvo koje je stekao u ovoj oblasti, osnovao je kompaniju TW Audio, koja danas spaja ljubav prema odličnom zvuku i tehnološki naprednim rešenjima koja stoje u osnovi procesa prenošenja zvuka od izvora do njegovih slušalaca.

Naš tim je u februaru posetio fabriku i showroom kompanije TW Audio, gde smo se na licu mesta uverili u kvalitet izrade i performanse njihovih rešenja koji su na nas ostavili izuzetno pozitivan utisak.