• Objavljeno

JBL PRX800 Serija – lagani sistem moćnih performansi

Upoznajte najnapredniji PA sistem u svojoj klasi

Opremljena Wi-Fi tehnologijom i DSP-om, JBL PRX800W Serija nudi kompletnu kontrolu nad podešavanjem sistema i performansi pomoću besplatne PRX Connect aplikacije. Pojačavač D-klase sa 1500 vati i patentirana JBL Differential Drive® tehnologija omogućavaju najefikasnije napajanje u klasi i redukovanu težinu. 

JBL PRX800W seriju čine PRX812W, PRX815W, PRX815XLFW, PRX818XLFW, PRX825W i PRX835W zvučnici.

PRX800W backpanelOno što upotrebu ovih zvučnika čini jednostavnom su redizajniran input panel i univerzalno napajanje za brzo i jednostavno korišćenje. PRX800 Serija dizajnirana je kako bi obezbedila legendarni JBL zvuk za bendove, DJ-ove i sve one koji žele da rade sa novom generacijom „pametnih” zvučnika.

JBL PRX800W se, pomoću Wi-Fi tehnologije, može povezati na aplikacije za iOS i Android operativne sisteme i na taj način u potpunosti kontrolisati pomoću ugrađenog DSP-a. Zahvaljujući tome, podešavanja i konfigurisanje performansi zvučničkog sistema brže je i jednostavnije nego ikad.

Stvaranju ove serije doprinela je napredna tehnologija iz HARMAN-a; elektronika i input panel preuzeti su od Crown DSP i najnovijih tehnologija za izradu korisničkog interfejsa.  

Još jedna prednost PRX800W serije je njena prilagodljivost različitim okruženjima. Fleksibilan interfejs i univerzalno napajanje obezbeđuju kompletnu kontrolu nad podešavanjima bez obzira na lokaciju, sa XLR, 1/4” i RCA inputima uz višestruke profesionalne outpute. Zahvaljujući ujednačenosti kvaliteta i tehnološke superiornosti, ova serija se, radi postizanja što veće preciznosti zvuka, može koristiti sa drugim JBL sistemima.

Šetnja prostorom koji je potrebno „pokriti” i fino podešavanje zvučnika tako da obezbeđuju ništa manje nego savršen zvuk još je jedna od prednosti ove serije. Uz nju možete koristiti 8-band EQ, speaker delay, mute, gain i ostale raspoložive opcije, kako bi zvuk bio prisutan i ujednačen u svakom uglu prostora. Sa lakoćom možete konfigurisati show-ove offline i sačuvati presete. Korisna Locator funkcija omogućiće vam da lako pronađete svaki povezan zvučnik unutar sistema.

JBL PRX800 serija

PRX800W Serija je dizajnirana kako bi imala besprekorne performanse, čak i u najizazovnijim uslovima. Ovi zvučnici izrađeni su od najkvalitetnijih materijala (kućišta zvučnika su od drveta, a tu su i pouzdani DuraFlex™ finiš i otpornost na oštećenja), a čuveni JBL stosatni test izdržljivosti pokazao je da su na visini zadatka.