• Objavljeno

AKG C7 referentni kondenzatorski mikrofon – za iskonski čist zvuk

AKG C7 je referentni ručni kondenzatorski mikrofon za premium studijski kvalitet zvuka i lako korišćenje na svakoj pozornici

C7 omogućava čistoću i jasnoću zvuka, što doprinosi tome da se glavni i pomoćni vokali čuju savršeno. Zahvaljujući specijalno dizajniranim komponentama, C7 onemogućava fidbek, pozadinsku buku i sve ono što može negativno da utiče na izvođenje na bini.

AKG C7 2Ovaj mikrofon ima super-kardioidnu kondenzersku kapsulu sa posebno odabranim komponentama, a to obezbeđuje da glas, odnosno zvuk budu reprodukovani bez bilo kakvih ometanja iz spoljašnje sredine. Kada mikrofon „pokupi” zvuk od monitora na bini, može izazvati neprijatan fidbek. Kod C7 modela ova mogućnost je maksimalno eliminsana, zahvaljujući specijalno dizajniranoj otvorenoj kapsuli. Dva ulazna porta omogućavaju povećan protok vazduha kroz kapsulu, što rezultuje u lakšoj, tanjoj kapsuli koja obezbeđuje superioran odgovor kroz ceo spektar frekvencija.

C7 ima mehaničko-pneumatski amortizer sa apsorpcijom udara, pa bilo koja vrsta spoljašnjeg zvuka ne može narušiti njegove performanse. Kapsula je postavljena na vrh gumenog dela, čime se sprečava vibriranje nastalo kao posledica dodirivanja kapsule – tela mikrofona.

Njegova otporna konstrukcija od cinkovih legura i ništa manje snažna mreža od čeličnih čine C7 istinskim saveznikom i u najzahtevnijim uslovima. Kapsula obložena 24-karatnim zlatom štiti ga od vlage i korozije, obezbeđujući time njegovu dugovečnost.