• Objavljeno

Souncraft Signature serija – analogna tehnologija sa digitalnim performansama

Signature je serija Soundcraftovih analognih miksera koji mogu zadovoljiti širok spektar vaših potreba

Kompletna Signature serija poseduje čuvene Soundcraftove Ghost mic pojačavače, preuzete od vrhunskih profesionalnih konzola ovog brenda. Oni obezbeđuju izvanredan kvalitet zvuka sa visokim headroom-om, širokim dinamičkim opsegom i izuzetnom rezolucijom i jasnoćom, sa optimalnim odnosnom signala i šuma.

Serija 10 sastoji se od 4 modela, a međusobno se razlikuju po broju kanala. Tako su na raspolaganju modeli sa 10, 12, 16 i 22 kanala.

Ovi mikseri, inicijalno predstavljeni početkom prošle godine, pokazali su se kao pouzdan alat za korišćenje u hramovima, koncertnim halama, za potrebe muzičara i bendova, pozorišta i turneja.

Svaki model unutar ove serije opremljen je Soundcraftovim Sapphyre Assymetric EQ-om, za savršeno ujednačavanje svakog vokala i instrumenta. Osim toga, tu je i tehnologija audio routinga GB Serije, čuvena po upotrebi na live događajima širom sveta.

Isto tako, kompletna serija opremljena je širokim spektrom ugrađenih Lexicon reverba, chorusa, modulacija i drugih efekata, kao i dbx limiterima na ulaznim kanalima. XLR i promenljivi Hi-Z ulazi obezbeđuju gitarama, bas gitarama, klavijaturama i drugim instrumentima da budu direktno povezani.

Powered by

Sve konzole dolaze sa 2-in/2-out USB interfejsom. Uz njih je dostupan besplatan dowload Lexicon MPX-L plug-ina i Ableton Live 9 Lite.

Signature serija ima feadere premium kvaliteta sa GB® Series audio routingom, koji ima fleksibilno pre/post prebacivanje na svaki ulaz. Njena robustna metalna konstrukcija i komponente vrhunskog kvaliteta čine je istinskim saveznikom u različitim live događajima.