• Objavljeno

JBL EON208P – sve što vam je potrebno da bi vas čuli

Legendarni JBL-ov kvalitet zvuka, sada u formi portabilnog 8-inčnog PA sistema, sa 8-kanalnim mikserom, Bluetooth audio povezivanjem i AKG mikrofonom

EON2018P je ono što vam je potrebno ako tražite rešenje koje omogućava praktičnost, najbolje performanse u svojoj klasi i kompaktan dizajn.

Njegov 8-kanalni odvojivi i intuitivni mikser obezbeđuje povezivanje sa mikrofonima, instrumentima i drugim izvorima zvuka, dok 8-inčni two-way stereo zvučnici obezbeđuju najbolju zvučnu pokrivenost u svojoj klasi. Mikser obezbeđuje potrebnu snagu i fleksibilnost, odnosno postiže jasnoću zvuka u bilo kom prostoru. Povezivanje i podešavanje mikrofona, instrumenata i drugih audio izvora je jednostavno.

Mogućnost Bluetooth povezivanja obezbeđuje puštanje audio materijala sa vašeg mobilnog uređaja, a snaga od 300W je i više nego što vam je zaista potrebno. On je zato omiljeni alat za rad mnogim DJ-evima, kao i u konferencijskim salama, hramovima i drugim prostorima gde je potrebno brzo i jednostavno povezivanje audio sistema bez kablova.

Osim toga, važno je istaći da je EON208P kompaktan i lagan, što znači da se može poneti bilo gde i bilo kada, uz minimalan angažman oko prenosa i montaže.

collage

EON208P je obuhvatan, lagan i portabilan PA sistem koji je najbolji u svojoj klasi. Može biti korišćen u razne svrhe, položen, montiran na šipku ili u poziciji monitora. Detaljne specifikacije ovog sistema možete pogledati ovde, kao i kontaktirati nas radi pitanja i informacija u vezi sa ovim sistemom.