• Objavljeno

Studio Berar i SONY vam zajedničkim snagama donose video iskustvo bez premca

SONY je brend za koji ste, bez ikakve sumnje, čuli, a ovde je reč o njihovim proizvodima iz video oblasti.

Broj oblasti u kojima SONY nudi svoja tehnološka rešenja – koje već decenijama opravdano nose epitete pouzdanosti i kvaliteta – je ogroman, a saradnja koju je Studio Berar ostvario sa ovim japanskim tehnološkim gigantom tiče se kompletnog Professional programa ovog brenda, odnosno ekrana i projektora koji se koriste u poslovnom okruženju (kao što su konferencije, poslovni sastanci, odnosno svi događaji koji zahtevaju rad na video-prezentacionom sistemu).

Sada ćemo vam ukratko predstaviti dve reprezentativne kategorije proizvoda iz SONY-ja: BRAVIA HD i 4K profesionalne displeje i desktop i portabilne projektore.

Screen Shot 2016 11 23 at 1.14.36 PMSONY-jevi BRAVIA HD displeji obuhvataju pet FullHD ekrana, sa rasponom dijagonale od 40 do 70 inča. BRAVIA Professional 4K LED colour displeji lako su pronašli put do svojih kupaca, upravo zato što nude karakteristike koji je teško pronaći u ovom cenovnom rangu. Oni obezbeđuju 4K kvalitet slike sa svim karakteristikama i trajnošću proizvoda namenjenog profesionalnoj upotrebi. Dostupno je sedam različitih ekrana, dijagonale u rasponu od 43 do 100 inča.

Ovi ekrani već su sastavni deo brojnih video zidova, digital signage rešenja i onih u oblasti intuitivnog upravljanja sadržajem, za poslovne, obrazovne, prezentacione, prodajne, transportne i druge namene.

Screen Shot 2016 11 23 at 1.14.55 PMDesktop i portabilni projektori uključuju ukupno 19 različitih rešenja, a zajedničke karakteristike su im mala težina, izdržljivost, lakoća upotrebe i pouzdanost. Dostupni su u rasponu od 2.600 do 4.200 lumena. Ovi projektori nisu skupi, a činjenica da isporučuju kvalitet dostojan profesionalnih prezentacija je ono što ih čini popularnim i traženim. 

U slučaju da ste u potrazi za video rešenjima koja će zadovoljavati visoke kriterijume kvaliteta slike i kompletnog doživljaja, uz pristupačne cene, onda SONY-jevi proizvodi mogu biti baš ono što vam je potrebno. Kontaktirajte naš prodajni tim i saznajte koje rešenje može u najvećoj meri zadovoljiti vaše potrebe.