• Objavljeno

JBL EON One Pro – budućnost portabilnih array sistema je počela

Micro-array portabilni sistem sa baterijskim napajanjem najnoviji je razlog zašto su opet svi pogledi u audio industriji uprti u JBL

Kompaktnija verzija EON One je linearni array sistem zvučnika koji obezbeđuje čist i jasan zvuk i reprodukciju glasa u prostorima manje do srednje veličine. 8-inčni subwoofer omogućava bas koji čini da slušaoci ostanu na plesnom podijumu, a 7-kanalni mikser sa ugrađenim EQ, reverb i XLR pass thru funkcijama prilagođavaju ga shodno veličini prostora i vrsti nastupa, sa mogućnošću proširivanja sistema za veće prostorije. Ugrađena Bluetooth podrška znači da se muzika može puštati sa mobilnog telefona, a uz to je kompaktan i lagan dovoljno da se nosi jednom rukom.

2Zadovoljavajući istovremeno zahteve za portabilnošću i profesionalnim zvukom, EON One Pro napraviće revoluciju u oblasti array sistema. Pogodan je za brojne prilike, kao što su javni govori, projekcije i nastupi u različitim prostorima. Zahvaljujući punjivim litijum-jonskim baterijama, osim što je dovoljno mali da stane na suvozačevo mesto (i težak samo 17 kg), dovoljno je i moćan da se koristi bez ikakvog energetskog napajanja.

EON One Pro može se podesiti za samo nekoliko sekundi, a na njega je istovremeno moguće priključiti do sedam izvora signala. Ovaj aktivni array sistem sa 8-inčnim subwooferom obezbeđuje ravnomerno rasprostiranje zvuka po celoj prostoriji.

Četiri kanala imaju 1/4” / XLR kombinaciju ulaza, kao i 48V phantom napajanje za condenser mikrofone. Zatim, tu je 3.5mm aux ulaz, kao i stereo RCA ulaz. Bass, treble i reverb kontrole su za prva četiri kanala, uz dva hi-Z inputa i XLR pass thru za dodavanje druge jedinice, što čini EON One Pro ultimativnim malim, portabilnim i praktičnim array sistemom.

Specifikacije:

  • Baterija: litijum-jonska, punjiva, do 6 sati rada
  • Max SPL: 118 dB
  • Bass: 8” LF bass
  • Driver: 6 x 2” HF drajveri
  • 100° x 50° pokrivenost uz patent-pending Directivity Control Geometry
  • 7-kanalni mikser sa Bluetooth streaming audio, +48V phantom napajanjem, Hi-Z i pass-thru XLR konektorom
  • Težina: 17 kg