• Objavljeno

AKG DMS800 – Profesionalni sistem wireless mikrofona koji se prilagođava vašim potrebama

Fleksibilnost i praktičnost su ono što DMS800 referentni digitalni bežični mikrofonski sistem izdvaja od drugih sistema iste namene

On će pružiti maksimalne performanse bez obzira gde se koristi – u pozorištima, konferencijskim salama i live nastupima. DMS800 obezbeđuje svestranost u korišćenju koja donosi sve što jedan pouzdan mikrofonski sistem treba da ima.

Pored analognih, DMS800 ima dva digitalna audio ulaza – za DANTE i AES EBU. Dizajn i mehaničke komponente njegovog DHT800 dela su unapređeni u odnosu na prethodni sistem, tako da se mikrofonske kapisle po potrebi mogu menjati. U opticaju su AKG D5 WL 1, D7 WL1 i C5 WL1 kapisle. Na ovaj način se pokriva veoma širok opseg mogućih polja primene ovog sistema.

Opciona daljinska kontrola omogućava usklađivanje frekvencija i monitoring višekanalnih sistema sa softverom za PC Audio Architect, kao i sa Apple iPhone/iPad/iPod uređajima ili Soundcraft Vi miksetom.

Wireless setovi – odaberite onaj koji vam je potreban

DMS800 sistem je dostupan u tri seta, u okviru kojih su, takođe, moguće varijacije. To su:

  • Vocal Set – koji čine DSR800, DHT800 i kapisle koje odaberete: D5 i/ili D7 (obe se mogu se kombinovati u okviru istog sistema),
  • Performer Set – sastoji se od DSR800 i dva DPT800, koji se takođe mogu kombinovati sa drugim komponentama, kao što je HC81 MD head-worn mikrofon i
  • Mix Set – koji se sastoji od DSR800, DHT800 (uz kapislu po izboru) i DPT800, shodno željama i potrebama kupaca, odnosno korisnika.

setovi akg dms800

DSR800 receiver je u svakoj kombinaciji na visini zadatka: ima veoma visok propusni opseg, do 150 MHz, radi veće pouzdanosti i prilagodljivosti, dok DHT800 u Vocal i Mix setovima donosi trajnost i jednostavnost korišćenja, što i jesu osnovne karakteristike ovog svestranog sistema.