• Objavljeno

Polycom® RealPresence® Group 50 – sve što vam je potrebno za savršenu video konferenciju

Polycom® RealPresence® Group 500 donosi nove standarde u oblasti video kolaboracije, uključujući pročišćen dizajn i jednostavnost pri korišćenju.

On predstavlja idealno rešenje za konferencijske sale i druga slična okruženja: od malih sala za sastanke pa sve do velikih prostorija sa više video ekrana. Moćne video i audio performanse i interaktivna content kolaboracija spajaju korisnike i olakšavaju komunikaciju geografski udaljenih timova. Kompaktan dizajn dozvoljava takvu montažu uređaja da on postaje nevidljiv.

RealPresence Group je jedini standardni sistem za video konferencije koji je sertifikovan za upotrebu Skype for Business i Office 365 alata, olakšavajući povezivanje svih korisnika bez ikakvih dodatnih prilagođavanja njihovog načina rada. Skype interfejs je poznat većini, a ujedno i intuitivan do te mere da ne zahteva nikakvu posebu obuku za korišćenje. Slično važi i za RealPresence Group, pa zahvaljujući tome mogu da ga koriste kupci, partneri i drugi van vaše kompanije.

Sadržaj se može slati i primati u 1080p60 kvalitetu, a lako se može deliti putem HDMI ili VGA povezivanja, kao i bežično, sa laptopa ili mobilnog telefona. Za zahtevniju upotrebu, bežično povezivanje sa Polycom® PanoTM omogućava deljenje između do 4 korisnika istovremeno.

Konferencijske sale imaju različite veličine, a bez obzira na njih, korisnicima je potrebno obezbediti odlično iskustvo. Tako RealPresence Group 500 nudi fleksibilne opcije, kako bi se omogućilo da svi korisnici mogu da vide i da budu viđeni, bez obzira na to gde sede:

  • Polycom® EagleEyeTM Producer ima inovativne algoritme praćenja lica, kako bi precizno prikazao sve učesnike ili se fokusirao na osobu koja govori.
  • Sa još precizniji prikaz, Polycom® EagleEyeTM Director II donosi najkvalitetnije iskustvo praćenja govornika, kroz prenos izraza lica i govora tela, radi što produktivnije video kolaboracije.

Video pozivi se, pomoću dodatne multipoint opcije, mogu odvijati između 6 učesnika u HD kvalitetu, a podrška za dvostruke monitore omogućava učesnicima da jasno vide šta se dešava sa druge strane ekrana. Za još kompleksnije zahteve, Polycom® RealPresence® MedialignTM obezbeđuje najkvalitetniju video kolaboraciju u ovoj industriji, sa inovativnom, modernim dizajnom i mogućnošću da se osposobi za rad u samo nekoliko minuta.

Osnovne prednosti:

  • Jednostavan za upotrebu, sa one-touch pozivanjem iz integrisanog kalendara i Skype for Business interfejs na opcionom RealPresence Touch-u.
  • Fleksibilna, interaktivna content kolaboracija, tako da udaljeni timovi mogu da sarađuju.
  • Video pozivi i sadržaj visokog kvaliteta i performansi, tako da svi mogu da vide i dele sadržaj.
  • Jednostavna instalacija i kompaktan dizajn za brzo i lako korišćenje.
  • Rešenje koje se može prilagođavati različitim zahtevima i veličinama konferencijskih sala, sa fleksibilnom kamerom i dodatim opcijama za najbolje korisničko iskustvo i raspodelu troškova.