O nama

Zahvaljujući tradiciji dužoj od 30 godina, ime kompanije Studio Berar dobro je poznato među istinskim ljubiteljima sjajnog zvuka, rasvete i videa. 

Našim kupcima možemo ponuditi rešenja iz sledećih oblasti:

Studio Berar može biti vaš partner od same ideje pa sve do realizacije rešenja koje će odgovoriti vašim potrebama. Kako bismo vam u tome pomogli, bavimo se ne samo projektovanjem, odnosno akustičkim proračunima, dizajnom svetla i savetima u vezi nabavke i ugrađivanja opreme u dogovoru sa klijentima, već vam nudimo i svoje bogato iskustvo kako bismo zajedno pronašli rešenje koje će spojiti funkcionalnost, visoke kriterijume kada je reč o kvalitetu projektovanog rešenja i načina na koje se ono može koristiti.

Bez obzira na to da li vam je potrebna audio, video ili rasvetna oprema za prostore kao što su koncertne i sportske dvorane, televizijske produkcijeposlovni objekti različitih namena, konferencijske sale, bioskopi, pozorišta, galerije, ugostiteljski objekti (diskoteke, kafići i restorani), naša kompanija može biti sa vama od samog početka pa sve do krajnje realizacije rešenja.

Zašto da se opredelite za Studio Berar?

Vaše potrebe možemo zadovoljiti zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u projektovanju rešenja u oblasti zvuka, rasvete i videa. Osluškujući potrebe klijenata još od 1983. godine, kada smo počeli da se bavimo poslovanjem sa profesionalnom audio, rasvetnom i video opremom, stekli smo neophodno iskustvo i stručnost za to da prepoznamo i efikasno zadovoljimo želje i potrebe naših klijenata.

Saradnja i partnerski odnos sa brojnim renomiranim proizvođačima audio, rasvetne i video opreme omogućava nam da sagledamo potrebe klijenata sa jedne i kvalitetna rešenja sa druge strane, i da poslužimo kao spona između ove dve strane.

Našim klijentima možemo pomoći oko ideje i same realizacije rešenja za kojim tragaju. To znači da možemo biti uključeni u kompletan proces - od razrade ideja, budžetiranja, pa do nabavke i samog implementiranja projektovanog rešenja, uključujući obuku lica za rad sa instaliranom opremom i dalju podršku našeg stručnog tima.

O tome svakako svedoče naše reference, dugogodišnje poslovanjepolitika kvaliteta koja je uspostavljena u skladu sa svrhom postojanja i ciljevima naše kompanije. Ona je nastala i održava se u skladu sa zahtevima najviših standarda.

Kompanija “Studio Berar DOO” zastupa i promoviše pozitivan i odgovoran stav prema klijentima, kao i prema krajnjim korisnicima. Dosledno gradeći poverenje klijenata, koje je zasnovano na zadovoljavanju njihovih potreba i podršci implementaciji projektovanih rešenja, postali smo kompanija koja je sinonim za kvalitet, pouzdanost i stručnost.

Istorijat kompanije Studio Berar

Kroz istoriju dužu od tri decenije, kompanija Studio Berar istakla se među svojim klijentima, odnosno među svima onima koji imaju raznovrsne potrebe kada je reč o kvalitetnim i pouzdanim rešenjima iz oblasti audio, rasvetne i video tehnologije.
 
Osnivač naše kompanije je Milan Berar, koji je 1983. godine, nakon osmogodišnjeg rada na poziciji tonskog snimatelja u Radio Novom Sadu, osnovao prvu privatnu kompaniju u ovoj oblasti poslovanja.
 
Početak našeg rada obeležilo je iznajmljivanje audio i rasvetnih sistema za različite vrste manifestacija. Studio Berar je prva kompanija u regionu koja je nudila ovakve usluge, ne odstupajući od visokih standarda kvaliteta i funkcionalnosti.
 
Krajem ’90-ih godina prošlog veka Studio Berar je proširio svoju delatnost na prodaju i projektovanje, konsalting, izvođenje radova i podršku rešenjima u oblasti profesionalne audio, rasvetne i video opreme. Tada započinjemo saradnju sa brojnim renomiranim proizvođačima profesionalne opreme koja traje i danas. Naša rešenja postaju sastavni deo mnogih pozorišta, stadiona, crkava, bioskopa, restorana, dvorana, diskoteka i sličnih objekata. 
 
Danas je poslovanje kompanije Studio Berar prodeljeno u dve nezavisne kategorije: iznajmljivanje (Studio Berar Rental) i prodaju profesionalne opreme (Studio Berar Prodaja). 
 

Samo za najbolje – sertifikat Excellent SME Privredne komore Srbije

excellentPoslovanje vođeno pozitivnim vrednostima uvek je prepoznato, kako od strane naših klijenata koji nam ukazuju svoje poverenje i znaju šta je ono što od nas mogu da očekuju, tako i od regulatornih tela koja vrše procenu poslovanja. Tako je Privredna komora Srbije procenila da smo ispunili uslove za izdavanje Excellent SME sertifikata. On se, na godišnjem nivou, dodeljuje na osnovu bonitetne ocene čije nadgledanje vrši bonitetna kuća Coface.