Studio Berar je isporučio LED ekran za televiziju PINK

Studio Berar je isporučio LED ekran za televiziju PINK. Isporučeni ekran je model Indoor P10 ukupne površine 55m² u rental kabinetu i konfiguraciji SMD 3IN1, dobavljača DarkLight Technologies sa kojim ostvarujemo partnerske odnose već duži niz godina i zajedno nastupamo na tržištu Evrope.

 

Ekran je sastavljen od panela čije su dimenzije 1024 x 768 mm i težine 35kg. Svi elementi ekrana kao i dodatni pribor za montažu i kačenje su radi lakšeg transporta isporučeni u specijalnim transportnim kutijama, Flight case koje pružaju i dodatnu žaštitu panela. Isporučeni LED ekran ima podesivu temperaturu boja i pruža osvetljaj od 1500 Nita uz veoma širok ugao vidljivosti kako po horizontali, tako i po vertikali (140° stepeni).

Kontrola i upravljane ekranom vrši se pomoću video procesora ili preko Media servera. Media server je proizvodjača Green Hippo model GrassHopper i poseduje 8 layer-a, maksimalne izlazne rezolucije 1920x1080. Povezivanje je omogućeno brojnim ulaznim priključcima HD-SDI/HDMI/Comp/YUV/S-Vid, a efektne animacije su omogućene zahvaljujući PixelMapper, ScreenTief, Keyston, ScreenWarp, TextManager, UberPan, LiveMask…i ostalim instaliranim opcijama.

Nakon završene montaže i puštanja ekrana u rad naš stručni tim je izvršio obuku pinkovih tehničara koji će upravljati LED ekranom i predstavio im brojne mogućnosti media servera.