AKG Konferencijski sistem za NLB banku

HARMAN Professional je objavio vest o AKG konferencijskom sistemu koji je Studio Berar isporučio i instalirao za NLB Banku Beograd.

 

Instalirali smo konferencijski sistem sa sistemom za simultano prevođenje proizvođača AKG Acoustics u sali za sastanke NLB banke u Beogradu. Samo dizajniranje i implementacija sistema bili su zasnovani na veoma strogim vizuelnim kriterijumima, mimo osnovnog zahteva za pružanje vrhunskog audio zvuka i mogućnosti simultanog prevoda uz neizbežnu opciju snimanja konferencija. Obzirom da je sistem trebalo implementirati u već postojeću konferencijsku salu opremljenu nameštajem, izazov je bio veći.

Nakon završene implementacije i puštanja sistema u rad menadžment NLB banke je izrazio veliko zadovoljstvo dobijenim rešenjem koje je u potpunosti ispunilo njihove zahteve, a omogućava i jednostavno rukovanje i kontrolu celokupnog sistema.

Zbog specifičnosti zahteva i jedinstvenog Studio Berar rešenja, vest o ovoj prestižnoj instalaciji konferencijskog sistema je objavljena na sajtu dobavljača i distribuirana širom HARMAN Professional grupacije.

nlb banka konferencijski sistem

nlb banka konferencijski sistem

nlb banka konferencijski sistem

nlb banka konferencijski sistem

nlb banka konferencijski sistem