Rasvetna tehnika za TV B92

Televizija B92 nam je ukazala poverenje i investirala u rasvetnu tehniku poslednje generacije proizvođača ETC i DeSisti, za koje je Studio Berar ovlašteni distributer.

ETC - Electronic Theatre Controlsje američka kompanija koja se bavi rasvetnom tehnologijom i po trenutnim podacima PLASA-e, isporučilac najvećeg broja klasičnih reflektora na svetu.

 

Iz njihovog proizvodnog programa za potrebe televizije B92 smo isporučili rasvetne jedinice poslednje generacije koje koriste HPL sijalicu i pružaju uštedu električne energije od 25% u odnosu na reflektore sa klasičnom sijalicom. Isporučeni modeli su Source Four Zoom, karakteristični po svojoj mogućnosti promene uglovanosti od 15°do 30°stepeni, kao i modeli Source Four PARNel koji imaju promenljiv focus od 23°do 43° stepena i zamena su za klasični PAR reflektor.

ETC Dimerske jedinice su modeli SmartPack 12 x 2.3kW, SmartPack 6x3.2kW, kao i model SmartPack 3 x 5kW, dok se upravljanje postavljenim sistemom rasvete vrši pomoću rasvetnih pulteva SmartFade 2496 kao i modela SmartFade ML koji može da upravlja i inteligentnom rasvetom.

Iz proizvodnog programa DeSisti Lighting isporučili smo modele reflektora Magis 300/500/650W P.O. i Leonardo P.O. snage 1kW, 2kW i 5kW, kao i cyclorama GIOTTO, plus modele fluo rasvete DE-LUX 4x55W i 6x55W koji su DMX kontrolisani.

U sklopu rasvetnog sistema isporučenog za B92, Studio Berar je obezbedio i energetske kablove za povezivanje, kao i dodatni pribor za kačenje i korištenje reflektora u TV studiju (kuke, sajle, prolongete i stalke ).

rasvetna tehnika tv b92

rasvetna tehnika tv b92

rasvetna tehnika tv b92

rasvetna tehnika tv b92

rasvetna tehnika tv b92