Isporuka 18 Clay Paky reflektora za Light & Music

Studio Berar je Light & Music kompaniji iz Beograda isporučio 12 jedinica A.leda B-EYE K10 i 6 SharBar reflektora

S obzirom na to da je SharBar nov proizvod italijanskog brenda Clay Paky, kompanija Light & Music je jedna od prvih u svetu koja je u mogućnosti da koristi prednosti najnovije tehnologije koju donose ovi uređaji. 

Clay Paky SharBar je napredni moving LED koji čini šest potpuno novih OSRAM Ostar RGBW LED-ova sa snagom od 30W. Opremljen je motorizovanim optičkim zoom-om sa minimalnim uglom svetlosnog snopa od samo 2°. SharBar se može koristiti u svrhe kreiranja oštrih svetlostnih efekata pri projektovanju na bilo koju površinu, što ga izdvaja u odnosu na sve ostale LED barove sa kojima se može uporediti. Osim toga, svaki svetlosni snop može se usmeravati nezavisno od drugih, pomoću motorizovanog sistema sa duplim ogledalom.

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći ovde.

Clay Paky A.Leda B-EYE K10 je wash reflektor visokih performansi, a ujedno i beam reflektor, sa spektakularnim vizuelnim efektima. Na prvom mestu wash izvanrednog kvaliteta, B-EYE K10 može obojiti svaku površinu bez obzira na udaljenost. Svetliji je od bilo kog drugog LED- wash uređaja iste snage, zahvaljujući posebnoj optičkoj jedinici sa odličnim odnosom osvetljaja i snage. Njegov zoom je opsega od 4 do 60°, što ga čini pravim izborom za okruženja sa niskom tavanicom (kao što su male pozornice ili TV studiji), gde su široki uglovi veoma korisni, a isto tako se može koristiti i u većim prostorima.

Clay Paky A-Leda B-EYE je 2014. godine dobio ProLight & Sound International Press Award (PIPA) priznanje za najbolji rasvetni proizvod. Samo mesec dana kasnije, osvojio je i prestižne Plasa i LDI nagrade.

Zahvaljujući realizaciji ovog projekta, dodatno je učvršćeno partnerstvo između kompanija Studio Berar i Light & Sound, što znači da ćemo ubuduće zajedničkim snagama raditi na stvaranju vrhunskog doživljaja za krajnje korisnike rasvetnih, audio i video proizvoda. 

foto2