Isporuka mikrofona za atelje Vladimira Labata Rovnjeva

Studio Berar je u martu 2017. godine isporučio mikrofone za atelje Vladimira Labata Rovnjeva, našeg poznatog kantautora i kompozitora

S obzirom na to da je gospodin Labat Rovnjev istaknut autor u nekoliko različitih umetničkih formi, njegove potrebe za adekvatnim rešenjima iz oblasti audija – tačnije, ozvučavanja instrumenata sa kojima radi – veoma su specifične. Godinama je tražio načine na koje će adekvatno ozvučiti instrumente koje svakodnevno koristi, a rešenje je pronađeno u Heil mikrofonima i AKG sistemu.

Reč je o Heil PR 48 i PR 28 mikrofonima kojima su ozvučene udaraljke-perkusije, dok je PR 40 iskorišćen za ozvučavanje zvona.

Drugi deo isporučene audio opreme čine AKG DSR 800 digitalni wireless stationary receiver, AKG DHT 800 digitalni wireless handheld transmitter, AKG DPT 800 digitalni wireless body pack transmitter i AKG HC81MD reference lightweight cardioid head mikrofon, uključujući i aktivne BSS AR-133 Active Direct Box-ove

S obzirom na to da su isporučeni mikrofoni u potpunosti zadovoljili specifične potrebe gospodina Labat Rovnjeva, u planu je još jedna nadogradnja postojećeg sistema, koja će biti izvršena u narednim mesecima, kako bi se postiglo da rad sa instrumentima bude na vrhunskom nivou, na zadovoljstvo svih koji se sa njima susreću.