Dva TW Audio PA-SYS-ONE sistema za orkestar Aleksandra Sofronijevića

Na spisku oduševljenih zvukom koji obezbeđuje TW Audio PA-SYS-ONE našao se još jedan poznati bend na našoj muzičkoj sceni – orkestar Aleksandra Sofronijevića

Posle benda Hari Mata Hari, još jedan muzički sastav prepoznao je ono što donosi TW Audio PA-SYS-ONE. Reč je o čuvenom orkestru Aleksandra Sofronijevića, vodećeg orkestra u oblasti narodne muzike na našem području.

Nakon niza uporednih testova audio sistema iste namene, odluka je doneta. Tako je orkestru Aleksandra Sofronijevića u junu 2017. godine Studio Berar isporučio dva kompletna TW Audio PA-SYS-ONE sistema.

S obzirom na potrebe ovog orkestra, kao i na njihove utiske o tome šta nudi TW Audio PA-SYS-ONE, ovaj izbor predstavlja odlično rešenje kada je reč o praktičnosti i vrhunskom kvalitetu.

Ovaj sistem sastoji se od dve T24N zvučne kutije koje obezbeđuju visoku razumljivost reprodukovanog sadržaja, četiri B30 subwoofera, kao i dva Powersoft K3 DSP AESOP pojačavača, izuzetne snage i male veličine i težine, uz Armonia softver. Orkestru Aleksandra Sofronijevića isporučena su dva SYSRACK 3-K reka sa četiri pomenuta pojačavača – po dva za svaki sistem.

Ovde možete saznati više o TW Audio PA-SYS-ONE sistemu.

bhjgj

Orkestar Aleksandra Sofronijevića, poznat po svojim live nastupima, upotrebom ovog sistema postići će da reprodukovani zvuk, zahvaljujući svojoj linearnosti, bude precizan i kvalitetan. Osim toga, to znači da se na ovim prostorima, kao što je to ovom orkestru i svojstveno, postavljaju novi standardi kada je reč o tome šta je to što jedan audio sistem svojim korisnicima i publici može da pruži.

Foto: Grand online, TW Audio