Isporuka i montaža audio opreme za ICT HUB u Beogradu

Studio Berar je u junu 2017. godine isporučio audio opremu centru za razvoj tehnološkog preduzetništva ICT HUB u Beogradu

ICT HUB je još jedan projekat u pravcu daljeg razvoja IT sektora u našoj zemlji. Postoji od 2008. godine, a na jednom prostoru okuplja stručnjake iz oblasti tehnološkog preduzetništva. Iskusniji stručnjaci su u svojstvu mentora početnicima, kojima se pruža podrška u razvoju sopstvenih projekata, odnosno proizvoda. Tako ICT HUB povezuje ljude, odnosno ideje i načine na koje se one mogu realizovati.

Sa idejom da postane još privlačnije mesto susreta za svoje korisnike, ICT HUB je u okviru svojih prostorija napravio Playground, posebno mesto za sastanke, rad i predah, a instalirana audio oprema lako ga može transformisati u kafić ili u savršeno mesto za panel diskusije i druga okupljanja.

Tako je Studio Berar za ICT HUB u junu isporučio i instalirao dva CROWN pojačavača: prvi je 160MA audio pojačavač/mikseta, a drugi XLS1002 pojačavač. Kada je reč o zvučnicima, ovo rešenje čine JBL CONTROL 25, JBL Control 1 PRO, kao i plafonski zvučnici JBL 8128, uz prateću opremu. Nakon montaže i puštanja opreme u rad, naš tim je izvršio obuku korisnika za rad sa ovom audio opremom.

Ovom isporukom i montažom audio opreme još jednom će se kvalitetan zvuk staviti u službu znanja, učenja i usavršavanja, ovoga puta u kontekstu tehnološkog preduzetništva.