Audio-video sistem za Biblioteku Matice srpske

Biblioteka Matice srpske sada je opremljena audio-video sistemom skrojenim shodno potrebama ove institucije

U julu 2017. godine Studio Berar je isporučio i montirao audio-video sistem za potrebe Biblioteke Matice srpske, zahvaljujući čemu ova prestižna ustanova može nesmetano i na visokom nivou profesionalnosti da obavlja svoje delatnosti koje se tiču prezentacija, predavanja i tribina, odnosno svega onoga što čini njihov rad.

Sa aspekta audio opreme, Biblioteci Matice srpske isporučeni su JBL EON612 two-way zvučnici, kao i Soundcraft Signature 10 audio mikseta. Kada je reč o mikrofonima, isporučeno rešenje uključuje AKG Perception Wireless 45 Vocal Set, kao i AKG GN 50 E Modular gooseneck module i AKG CK31 kardioidne mikrofonske glave, uključujući AKG ST6 postolja. Sistem je, sa aspekta video opreme, kompletiran SONY HDR-PJ410B FullHD video kamerom.

Isporučeni sistem je mobilan, što znači da se njegovi pojedinačni elementi mogu premeštati i koristiti po potrebi, u zavisnosti od zahteva korisnika i na taj način zadovoljiti niz različitih potreba za audio i video opremom.

Osim ove, instalirana je i oprema neophodna za optimalan rad sistema, uključujući kablove i stalke, a tim Studija Berar obučio je korisnike za rad sa opremom, kako bi krajnjim korisnicima bio obezbeđen ugođaj maksimalnog kvaliteta.