DK LIGHT & Powersoft pojačavači: Nadogradnja postojećeg audio sistema

Kompanija DK LIGHT odlučila je da nadogradi svoj postojeći Powersort audio sistem, proizvodima u čiji kvalitet se već uverila

Sve je počelo prošle godine, kada je DK LIGHT od naše kompanije poručio Powersoft K10 pojačavače, o čemu više možete saznati ovde.

Znajući, iz svog direktnog iskustva, da Powersoft zaista isporuči obećano, ekipa DK LIGHT-a pridružuje nam se na Powersoft prezentaciji i obuci koja je početkom marta ove godine održana u Pozorištu Dadov u Beogradu.

Na prezentaciji i treningu je detaljno opisan i demonstriran rad Powersoftove Quattrocanali serije, pa DK LIGHT svoj postojeći sistem proširuje upravo ovim pojačavačima Quattrocanali 4804 DSP + DANTE. Osim toga, njihov audio sistem, sastavljen od prethodno kupljenih Powersoft K10 pojačavača, upgrade-ovan je na DSP + DANTE, radi usklađenosti celog sistema.

Serija Quattrocanali donosi izvanredan kvalitet zvuka i pouzdanost, po čemu ovaj brend postaje prepoznatljiv ne samo na globalnom, već i na našem tržištu. Ovi pojačavači opremljeni su SRM (Smart Rails Management) tehnologijom, koja značajno unapređuje efikasnost celokupnog sistema. Sa rasponom snage od 300 do 1200W, Quattrocanali pojačavači su namenjeni sistemima male do srednje veličine.

Kompanija DK LIGHT bavi se iznajmljivanjem audio, video i rasvetne opreme, pa je stoga jasan njihov zahtev za beskompromisnim kvalitetom opreme sa kojom rade. Dobra vest je da su, po svemu sudeći, u Powersoft pojačavačima našli baš ono što im treba.