Avolites rasvetni sistem za Grand produkciju

Studio Berar je u novembru 2018. Grand produkciji isporučio novi rasvetni pult Avolites Titan Mobile, uz Titan Mobile Wing

Grand produkcija je dugogodišnji korisnik Avolites-ovih rasvetnih rešenja, koja su dosledno na visini zadatka po pitanju potreba ovog lidera u oblasti TV produkciji na našim prostorima.

U skladu sa svojim potebama i zahtevima za upotrebu najsavremenijih tehnologija u produkciji, ovoga puta za Grand je ponovo isporučen Avolites Titan Mobile rasvetni pult.

Ovaj rasvetni pult je veoma brzo stekao zasluženu popularnost, zahvaljujući tome što pruža performanse velikih rasvetnih pultova, ali u prenosivoj formi. Njegovo proširenje u formi Titan Mobile Wing-a omogućava direktan pristup opcijama koje se najčešće koriste. Zajedno, ova dva uređaja mogu da zadovolje zahteve rasvetnih sistema različite veličine.

Pored Avolites Titan Mobile i Titan Mobile Wing rasvetnih pultova, za Grand je ispodučen i DELL P2418HT IPS LED Multi-Touch monitor, u svrhe interaktivnog upravljanja rasvetom.

Grand produkcija je i ovoga puta ostala verna Avolites-ovim rešenjima, za koja je već poznato da mogu da izađu u susret i najzahtevnijim produkcijskim potrebama.