Audio oprema za klub Lasta u Valjevu

Klub Lasta u Valjevu, koja se otvara u martu 2019. godine, kompletno je opremljen audio opremom renomiranih svetskih proizvođača

U februaru 2019. godine, Studio Berar je isporučio audio opremu za klub Lasta u Valjevu. U pitanju su proizvodi brendova Powersoft, JBL, Soundcraft, CROWN i dbx, kao i prateća oprema.

Za preciznu kontrolu zvuka zadužen je Powersoft Ottocanali 1204 DSP + ETH osmokanalni pojačavač, namenjen mutizonskoj upotrebi.

ottocanali 1204

Drugi pojačavač koji je deo ove instalacije je CROWN CTs3000, koji obezbeđuje nezavistan odabir visoke i niske i impedanse za svaki kanal, uz nivoe snage i karakteristike precizno odabrane za fiksne instalacije ovog tipa.

CTs 3000

dbx DriveRack 260 takođe je deo audio sistema, a njegova uloga je da procesing audio signala, odnosno kompletan sistem, funkcioniše besprekorno.

DriveRack 260

Soundcraft Ui12 mikser nudi kontrolu i do 10 uređaja simultano, uz ugrađen HARMAN-ov signal processing iz dbx-a, DigiTech-a i Lexicona. Uz njega, isporučen je i Soundcraft Notepad 8FX, mali analogni mikser sa USB ulazom/izlazom i Lexicon efektima.

soundcraft

Po pitanju zvučnika, odabrani su:

Zahvaljujući odabranim brendovima, odnosno proizvodima, posetioci kluba Lasta u Valjevu moći će da uživaju u zvuku izvanredne reprodukcije i kvaliteta.