LED ekrani

Od 2006. godine LED ekrani su deo našeg stalnog prodajnog programa

Direct View

LED tehnologija sa direktnim pogledom (Direct View) sve više dobija na značaju u mnogim aplikacijama. Pored tradicionalnih LED ekrana za unutrašnju i spoljnu upotrebu, koji su uglavnom vezani za posao zabave, LED osvaja i nove aplikacije. Ovo uključuje bilborde, kontrolne sobe, lobije, tržne centre i digitalnu signalizaciju. Velika osvetljenost, tačke sitnih piksela (koje omogućavaju visoke rezolucije) i odličan kvalitet slike LED displeja su glavni doprinosi ovom uspehu.

Kontaktirajte nas

Vrhunski kvalitet, pouzdanost i trajnost

LED ekrani koje imamo u ponudi potiču od pouzdanih proizvođača iz Evrope i Kine. U mogućnosti smo da punudimo najkvalitetnija rešenja u dogovoru sa klijentom, za koje garantujemo vrhunski kvalitet, pouzdanost i trajnost. To se ne odnosi samo na samo rešenja, već i na kompletnu podršku našeg inženjerskog tima.

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, još jedan od razloga zašto bi trebalo da se opredelite za naša rešenja kada je reč o LED ekranima, jeste činjenica da nudimo
najbolji odnos cene i kvaliteta.

U kvalitet led ekrana možete se uveriti na licu mesta, u našem preduzeću u Novom Sadu, gde ćemo vam instalirati i prezentovati proizvode za koje ste zainteresovani.

Istražite brendove koje zastupamo

rocket-sign
prolights
rgb-link